Telecom is een tak van het bedrijf die al ruim 20 jaar bestaat, maar die nog steeds in ontwikkeling is door nieuwe technieken. Ook deze nieuwe technieken worden op de voet gevolgd. Zo kunt u bij BCT uitstekend terecht voor advies over VoIP en bellen in 'de cloud', maar ook voor het opzetten complete telefoonsystemen.

Het is belangrijk om bereikbaar te zijn en hier een betrouwbare en goede oplossing voor te vinden. Er wordt gezocht naar de beste mogelijkheden voor u waarbij ook gekeken wordt naar een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Wilt u een keuzemenu? Wilt u dat de telefoon 's avonds doorgeschakeld wordt naar een ander nummer? Heeft uw bedrijf meerdere vestigingen die gekoppeld moeten worden? Al uw wensen worden naast elkaar gelegd en er wordt een duidelijk plan gemaakt. En het blijft natuurlijk niet alleen bij een plan, ook de uitvoering wordt gerealiseerd. En als u later nog iets wilt wijzigen of wanneer er onderhoud nodig is aan het systeem kunt u ook bij BCT terecht.

Een zeer aantrekkelijke oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven is op dit moment de telefooncentrale in de cloud, kort de voordelen:

  • Altijd de laatste (nieuwste features) mogelijkheden.
  • Centrale met toestellen verdeelt over meerder vestigingen of thuiswerkplekken.
  • Kostenverlagend zowel in aanschaf als in maandlasten.
  • De centrale is standaard voorzien van alle denkbare opties en is altijd up to date door de gratis software updates. Abonnement is inclusief onderhoudscontract voor service op afstand.
  • Vergroten van bereikbaarheid door de bijna onbegrensde mogelijkheden.
  • Door onze grote kennis binnen de telecom wereld kunnen wij onze klanten altijd van het beste advies voorzien. Provider onafhankelijk,. wij denken vanuit de klant en niet vanuit een aanbieder van dienst of product.

Project: Vos Transport Zaltbommel

vos-telefoonOp- en overslag en Transport in geheel europa dmv een vloot van ongeveer 50 vrachtwagens.

Telefooncentrale Panasonic TDE200 met 32 kanalen via Voip voor communicatie met klanten in geheel europa tegen zeer lage tarieven, 6 kanalen via GSM gateway zodat de kosten van communicatie automatisch via de ingestelde belbundels blijven.
De telefooncentrale heeft een geïntegreerd dect systeem, waardoor ieder draadloos dect toestel ontvangst heeft tot in de uithoeken van het 27000 m2 grote bedrijf.

 

 

 

vos-entree vos-gsm vos-hal vos-werkplek