De vier speerpunten van BCT zijn: Telecom, Observatie, Domotica en Toegang. Na ruim 20 jaar ervaring in de elektrotechniek mag BCT zich specialist noemen op deze vier punten. Daardoor is bij BCT veel kennis in huis en weten wij precies wat er nodig is voor uw project tot uw volle tevredenheid uit te voeren, of om uw probleem op de juiste manier op te lossen.

Telecom

telecomTelecom is een tak van het bedrijf die al ruim 20 jaar bestaat, maar die nog steeds in ontwikkeling is door nieuwe technieken. Ook deze nieuwe technieken worden op de voet gevolgd. Zo kunt u bij BCT uitstekend terecht voor advies over VoIP en bellen in 'de cloud', maar ook voor het opzetten complete telefoonsystemen.

pijl-witLees meer over telecommunicatie.

Observatie

observatieObservatie is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van uw bedrijf of huis. De camera’s en sensoren moeten vakkundig en op de juiste plaatsen geplaatst worden voor het beste resultaat. BCT denkt mee over de verschillende combinaties van observatie technieken die voor u geschikt zijn. U kunt hierbij denken aan camera’s, voelers en de complete alarmsystemen.

pijl-witLees meer over observatie.

Domotica

domoticaDomotica staat voor het geheel van computergestuurde toepassingen om uw huis of gebouw zelf te laten denken. Intelligente oplossingen die een gebouw of woning comfortabeler, veiliger en zuiniger maken. Vele taken in huis kunnen automatisch of op afstand met uw smartphone / tablet geregeld worden. Denk daarbij aan verlichting schakelen, verwarming regelen, rolluiken / zonwering openen of sluiten. BCT kan dit traject begeleiden en uitvoeren.  pijl-witLees meer over Domotica.

Toegang

toegangMet toegangscontrole kunt u zelf bepalen wie er wanneer in uw bedrijf toegang heeft, dit is een belangrijk onderdeel voor de beveiliging van uw bedrijf. Ook hier komen telkens weer mogelijkheden, tegenwoordig kunt u al vanaf één locatie, honderden deuren bedien. Maar ook de automatische toegangscontroles zijn steeds geavanceerder.

pijl-witLees meer over toegangscontrole.